Βρείτε μας!

Καιρός

Φαλάφεν

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα ρεβύθια να μουλιάσουν από το βράδυ. Την άλλη μέρα τα στραγγίζουμε καλά και τα ψιλοκόβουμε μαζί με τα φρέσκα μυρωδικά μας και το κρεμμυδάκι. Τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα μπολ. Ταυτόχρονα ρίχνουμε μέσα στο μπολ και το ψωμί το οποίο το έχουμε και αυτό μουλιάσει. Τα ανακατεύουμε καλά, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι, κίμινο και ελαιόλαδο. Η ζύμη μας είναι έτοιμη. Πλάθουμε σε μέγεθος μικρού κεφτέ και τα  τηγανίζουμε.

ΥΛΙΚΑ

ρεβύθια

κόλιανδρος

μαϊντανός

δυόσμος

άνιθος

κρεμμύδι ξερό

κίμινο

ψωμί

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο

Comments are closed.