Βρείτε μας!

Καιρός

Ταμπουλέ

Εκτέλεση

Βάζουμε τι πληγούρι σε ένα μπολ και ρίχνουμε νερό και χυμό λεμόνι μέχρι να καλυφτούν καλά. Τα αφήνουμε για μια ώρα περίπου για να μπουλιάσει καλά το πληγούρι μας. Μετά το στραγγιζουμε καλά και το βάζουμε σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά μας (άνιθος, μαϊντανό, κρεμμυδάκια, πιπεριές, άνιθο, ντομάτα). Τα ρίχνουμε όλα στο μπολ με το πληγούρι προσθέτοντας ελαιόλαδο, χυμό λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και ο ταμπουλές μας είναι έτοιμος. Τον αφήνουμε για μια ώρα περίπου στο ψυγείο πριν το σερβίρουμε.

Υλικά

πληγούρι

μαϊντανός

κόλιανδρος

άνιθος

δυοσμος

κρεμμύδια φρέσκα

κόκκινες και πράσινες πιπεριές

ντομάτες

ελαιόλαδο

χυμό λεμόνι

αλάτι

πιπέρι

Comments are closed.