Βρείτε μας!

Καιρός

Ζωντανή μουσική στο Γκαζοχώρι μας!!!

Ετοιμαστείτε!!!! Από αυτή την Κυριακή 6/12 και κάθε Κυριακή μεσημέρι στην αγαπημένη μας αυλή, στο Γκαζοχώρι ζωντανή μουσική με άφθονο ποτό και τους καλύτερους μεζέδες!!! Σας περιμένουμε!!! Τηλ κρατήσεων 2103424044

Το Γκαζοχώρι ανοιχτό την Κυριακή 4/10 το μεσημέρι

Καλό μήνα σε όλες και όλους!!!! Το αγαπημένο μας Γκαζοχώρι θα είναι ανοιχτό αυτή την Κυριακή 4/10 από τις 12 το μεσημέρι με τις καλύτερες προτάσεις για μεζέδες και άφθονο ποτό!!!! Σας περιμένουμε!!! Τηλ επικοινωνίας 2103424044

Ένα μικρό αφιέρωμα στο μεγάλο Στέλιο Καζαντζίδη!!!

Ο Στελιος Καζαντζίδης γεννήθηκε το 1931 Ο Στέλιος Καζαντζίδης (1931-2001) ήταν Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους τραγουδιστές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1931 στη Νέα Ιωνία και πέθανε στις 14 Σεπτεμβρίου 2001 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Μητέρα του ήταν η Γεσθημανή (Χατζίδαινα). Ο πατέρας του Χαράλαμπος, χτίστης στο επάγγελμα ήταν στα [...]

Ταμπουλέ

Εκτέλεση

Βάζουμε τι πληγούρι σε ένα μπολ και ρίχνουμε νερό και χυμό λεμόνι μέχρι να καλυφτούν καλά. Τα αφήνουμε για μια ώρα περίπου για να μπουλιάσει καλά το πληγούρι μας. Μετά το στραγγιζουμε καλά και το βάζουμε σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά μας (άνιθος, μαϊντανό, κρεμμυδάκια, πιπεριές, άνιθο, ντομάτα). Τα ρίχνουμε όλα στο [...]

Φαλάφεν

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα ρεβύθια να μουλιάσουν από το βράδυ. Την άλλη μέρα τα στραγγίζουμε καλά και τα ψιλοκόβουμε μαζί με τα φρέσκα μυρωδικά μας και το κρεμμυδάκι. Τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα μπολ. Ταυτόχρονα ρίχνουμε μέσα στο μπολ και το ψωμί το οποίο το έχουμε και αυτό μουλιάσει. Τα ανακατεύουμε καλά, προσθέτοντας [...]

Σουτζουκάκια σμυρνέικα

Βάζουμε σε μια μπασίνα τον κιμά, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ρίγανη, ψωμί, αλάτι, πιπέρι, κίμινο τριμένο, αυγά και λίγο ελαιόλαδο. Πλάθουμε τα σουτζουκάκια μας και τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στον φούρνο χωρίς σάλτσα.( Αν θέλουμε μπορούμε να τα τηγανίσουμε αλλά πιο υγειινά είναι στον φούρνο).

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο [...]

Η συνταγή της εβδομάδας : Κολοκυθοκεφτέδες

ΥΛΙΚΑ

Κολοκυθάκια (1 κιλό)

Καρότα (4)

Κραμμύδια (2 μέτρια)

Άνιθος

Μαϊντανός

Αυγά

Αλεύρι (1/2 κιλό)

Ρίγανη

Αλάτι

Πιπέρι

Φέτα (200γρ)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε τα κολοκυθάκι και τα καρότα με τον τρίφτη και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίσουν. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τον άνιθο

Φωτό Γκαζοχώρι : Η αγαπημένη μας αυλή!!!

Συνταγή της εβδομάδας : Μπορανα

Κλασσική, παραδοσιακή συνταγή της Α:νατολής από τις αγαπημένες γεύσεις στο Γκαζοχώρι μας

ΥΛΙΚΑ

Μελιντζάνες

Πιπεριές πράσινες και κόκκινες

Ντομάτες

Αλάτι

Πιπέρι

Πάπρικα

Ρίγανη

Μαϊντανός

Για τη σως γιουρτιού υλικά: Γιαούρτι στραγγιστό, γάλα, σκόρδο, αλάτι ακι πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις μελιντζάνες σε κύβους και τις τηγανίζουμε. Τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τις αφήνουμε να στραγγίσουν [...]

Συνταγές μέρος β: Ριζότο

Από τις αγαπημένες γεύσεις του Γκαζοχωρίου. Ένα πιάτο που πολλοί προτιμούν.

Πώς παρασκευάζεται από το μάγειρά μας τον Χαρίλαο.

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε πιπεριές πράσινες και κόκκινες ψιλοκομμένες, κρεμμύδι, σκόρδο, άνιθο, τα μανιτάρια ψιλοκομένα και ελαιόλαδο. Μόλις καραμελώσουν ρίχνουμε και τις γαρίδες και σωτάρουμε για ένα λεπτό περίπου. Σβήνουμε με λευκό αρετσίνωτο κρασί και προσθέτουμε [...]